تحصیل خارج از کشور

تعرفه تبلیغات در سایت
عنوان عکس
عنوان عکس
عنوان عکس
عنوان عکس
عنوان عکس

آرشیو مطالب

جستجوگر

یافته ها در جستجو

    امکانات وب

    برچسب ها

    شهریه دانشگاه در سوئد

    کشور سوئد یکی از کشور های شبه جزیره اسکاندینا وی و از کشور های قاره اروپا است . توجه به امر تحصیل و زیرساخت های سیستم آموزشی این کشور و معتبر بودن مدارک دانشگاه های سوئد و ازهمه مهمتر امنیتی که در این کشور وجود دارد این کشور را همواره به عنوان یکی از مقاصد مورد توجه دانشجویا ن ایرانی که قصد مهاجرت تحصیلی به سوئد دارند قرار داده  است . د رسال های اخیردر نظام آموزشی کشور سوئد  همانند کشور های هلند و دانمارک تغییرات بسزایی انجام شده است . 

    نظام آموزشی سوئد

    همچنین قوانین مربوط به هزینه تحصیل در سوئد در تمام مقاطع این کشور نیز دست خوش تغییرات مهمی بوده است. به طوری که در سال های قبل از تغییرات در قوانین نظام آموزشی سوئد دانشجویان در بهترین دانشگاه های این کشور به طور کاملا رایگان به تحصیل میپرداختند . امروزه امکان تحصیل رایگان در سوئد در دانشگاه های کشور سوئد جزء در شرلیطی که داانشجو بورسیه میشود وجود ندارد و دانشجو باید سالانه شهریه ای معادل 10 تا 12 هزار یورو را برای تحصیل در دانشگاه پرداخت نماید . 

    سیسیتم آموزشی سوئد

    اما با تمام تغییراتی که در شرایط تحصیل در سوئد و در قوانین مربوط به پرداخت شهریه های تحصیلی در این کشور به وجود آمده است . هنوز هم  این کشور یکی از اولین گزینه های انتخابی دانشجویان ایرانی برای تحصیل میباشد . چرا که نظام آموزشی سوئد به آموزش عملی توام با تئوری ، ایده پردازی و کشف استعداد دانشجویان در دانشگاه های این کشور اعتقاد دارد.به همین دلیل این کشور در زمینه های مهندسی کامپیوتر ، پزشکی و بسیاری رشته های دیگر از کشور های پیشرو در امر آموزش قرار گرفته است. 

     شهریه دانشگاه در سوئد 

     شهریه تحصیل در مقطع کارشناسی و کارشناسی  ارشد معادل 70تا 200 هزار کرون است که دانشجو باید بپردازد .همچنین دانشجویان این مقطع تحصیلی برای دوره های زبان نیز باید 46تا 50 هزار کرون را پرداخت نمایند . در مقطع دکترا تحصیل در دانشگاه های سوئد رایگان است و دانشجو مبلغ ناچیزی را بابت هزینه تحصیل پرداخت میکند . در این مقطع به دانشجویان حقوقی معادل 2000دلار در ماه پرداخت میگردد .

     

     

    نویسنده : legal-apply بازدید : 0 تاريخ : يکشنبه 1 بهمن 1396 ساعت: 21:16

    قوانین آموزشی در نروژ

    در هر کشوری بنابه اقتضای شرایط، مانند هر امر دیگری، مجموعه ای از قوانین و مقررات، مثل طول دوره های آموزشی و شرایط تحصیل در نروژ ، نحوه تدریس دروس، زبان رسمی برای آموزش، تقسیم بندی مقاطع مختلف تحصیلی و غیره، برای نظام آموزشی، تعریف شده است. 

    نظام آموزشی نروژ

    کشور نروژ، نیز همانند سایر کشورها، تابع قوانین متبوع خود می باشد. در  وهله اول، به عنوان یک قانون کلی، در نظام آموزشی نروژ این منطقه، باید گفت که دو زبان رسمی Bokmal  و Nynoask به عنوان زبان آموزشی در نظر گرفته شده است. هر شهر، در انتخاب یکی از این دو زبان جهت آموزش های تحصیلی، مختار است.
    همچنین می توان از نظر  ساختار پایه های تحصیل در نروژ ، نظام آموزشی این کشور را، به دوبخش پیش دانشگاهی و تحصیلات آکادمیک، تفکیک کرد. دوره آموزش پیش دانشگاهی، خود،شامل،آموزش پایه،آموزش ابتدایی،آموزش مقدماتی متوسطه و آموزش تکمیلی متوسطه و همچنین آموزش فنی و حرفه ای، می باشد. سن شروع و پایان این آموزشها در ویزای تحصیلی نروژ  تقریبا 6 تا 19 سالگی است.

    سال تحصیلی در نروژ

    سال تحصیلی در این کشور، 190 روز بوده که هر کلاس به طور میانگین 45 دقیقه در نظر گرفته شده است.این مقاطع که به عنوان مقاطع آموزش اجباری، شناخته می شوند، هیچ هزینه ای برای دانش آموزان، نداشته، و کاملا رایگان است.

    دوره کارشناسی، کارشناسی ارشد و دکترا در  نروژ

    در رابطه با نظام قوانین آموزشی دانشگاه های نروژ ، می توان به سه دوره کارشناسی، کارشناسی ارشد و دکترا، اشاره نمود. زبان اصلی آموزش در این دوره ها، شامل زبانهای نروژی و انگلیسی می شود. مدت زمان مقطع کارشناسی به صورت میانگین و هزینه زندگی در نروژ چهارسال،کارشناسی ارشد، دو سال، و دکترا 3سال در نظر گرفته شده است.چنانچه دانشجویان غیر متبوع، قصد ادامه تحصیل در مراکز علمی این کشور را داشته باشند، باید اقدام به اخذ ویزای دائمی نروژ از سفارت های این کشور نموده و کاملاً به زبان نروژی و انگلیسی مسلط باشند. 

    خدمات دانشگاهها

    این دانشجویان، می توانند از خدماتی مثل: تحصیل رایگان در نروژ تهیه مسکن دانشجویی، خدمات مراقبتی کودکان افراد دانشجو در مهد کودکها، سلف سرویس های دانشگاهی بهره مند شوند.دانشگاهها موظف به ارائه آموزش مبتنی برتحقیق و پژوهش و منطبق با استاندارد های عالی جهانی، هستند. در این کشور،قوانین خاصی جهت آموزش معلمان دوره های مختلف تحصیلی نیز، در نظر گرفته شده است.به عنوان مثال، برای معلمان پیش دبستانی و ابتدایی،گذراندن آموزش سه ساله در کالج های آموزشی،برای گرفتن مدرک Frskolelaerer به عنوان قانون شناخته شده است.گذراندن دوره هایی مشابه این، برای معلمین متوسطه و اساتید آموزش عالی نیز در نظر گرفته شده است که از جمله      می توان به الزامی بودن مدرک دکترا برای تمامی اساتید دانشگاهی اشاره کرد.
     
    نویسنده : legal-apply بازدید : 0 تاريخ : يکشنبه 1 بهمن 1396 ساعت: 21:07

    هزینه زندگی در اتریش

    برای اطلاع از هزینه زندگی در اتریش هزینه ها به صورت خلاصه زیر متن زیر امده است البته این هزینه ها به صورت دقیق نمی باشد و به طور تقریبی است: 
    هزینه ی شهریه ی دانشگاه ها در اتریش که بین 380 تا 740 یورو در هر ترم می باشد. 
    کتاب های مورد نیاز که به طور متوسط 180 یورو در سال است. 
    هزینه ی اجاره خانه که بر اساس نوع اپارتمان و یا سوئیت 400 تا1000 یورو است. 
    هزینه ی برق و گاز که در ماه بین20 تا150 یورو است.
    خوراک و پوشاک از150 تا250 یورو می باشد. 

    هزینه ها

    هزینه ی زندگی بسته به سبک زندگی افراد و محل زندگی متفاوت می باشد اما به طور کلی و تقریبی در یک ماه مبلغی حدود600 تا800 یورو هزینه زندگی دانشجویی در اتریش می باشدلازم به ذکر است که دانشجویان 10 تا20 ساعت را در هفته می توانند کار کنند. هزینه  تحصیل در اتریش نیز  با توجه به سبک زندگی فرد متفاوت می باشد. به طور متوسط یک فرد دانشجو در مدت تحصیل خود در اتریش به طور متوسط در ماه 250 تا400 یورو هزینه لازم برای خوابگاه یا مسکن، 30 تا50 یورو هزینه ی رفت و امد، 30 یورو هزینه بیمه دانشجویی می باشد. 
     

    درآمد ها در اتریش

     درامد در اتریش بستگی به شغل و تحصیل و ساعات کاری است. لازم به ذکر است که به طور تقریبی هزینه زندگی و شرایط تحصیل در اتریش در سال حدود8000 الی 10000که این هزینه ها  جهت گرفتن ویزای تحصیلی  یا به صورت ساپورت مالی و یا وجه پداختی به حساب بانکی پرداخت می شود. 
    افرادی که متاهل هستند و قصد ادامه تحصیل در اتریش را دارند نیز می توانند برای همسر و فرزندان خود نیز درخواست ویزای اتریش کرده که در این صورت هزینه زندگی در اتریش برای هر نفر از انها حدود 400 یورو می باشد. 
     
    نویسنده : legal-apply بازدید : 0 تاريخ : يکشنبه 1 بهمن 1396 ساعت: 20:55

    تحصیل در ترکیه

    کشور ترکیه یکی از کشور های اور آسیاست یعنی قسمتی در آن در اروپا و قسمتی دیگر از آن در قاره آسیا میباشد .این کشور دارای دو فرهنگ ، فرهنگ غربی - اروپایی  و هم فرهنگ شرقی دارد.اعتبار دانشگاه های ترکیه در سطح جهان بالا میباشد. مهاجران بسیاری برای زندگی و تحصیل ترکیه را انتخاب میکنند .در دانشگاه های ترکیه امکانات خوب و کم هزینه را در اختیار دانشجو میگذارند تا دانشجو بدون داشتن دغدغه ای به کسب علم و تحصیل در رشته خود بپردازد . زبان ترکی استانبولی ، زبان تدریس در اغلب دانشگاه های ترکیه میباشد و دوره های  زبان رایگان برای کسانی که به زبان ترکی استانبولی آشنایی ندارند برگزار میگردد.

    هزینه تحصیل در ترکیه

    به دلیل پایین بودن هزینه تحصیل در ترکیه ، کیفیت خوب آموزش و شرایط تحصیل در ترکیه و بورسیه های تحصیل رایگان در ترکیه انتخاب بسیاری از دانشجویان دانشگاه های ترکیه میباشد .این دانشگاه ها برای افرادی که فارغ التحصیل رشته هایی هستند که قبولی در مقاطع بالاتر در آن رشته در ایران سخت است  میتواند گزینه خوبی باشد. آنکارا و استانبول دو شهرمهاجر پذیرترکیه هستند  که تحصیلات در دانشگاه های این  شهر ها به زبان انگلیسی میباشد .

    هزینه زندگی در ترکیه

    هزینه زندگی در ترکیه پایین است  . نسبت به ایران برخی هزینه ها مانند هزینه تهیه مسکن  ارزانتر وکمتر میباشد. متناسب با بودجه و سبک زندگی هر فرد میتواند برای سکونت منطقه ای در کشور ترکیه را برای زندگی انتخاب نماید . معمولا 1تا 2 لیر برای هزینه ایاب و ذهاب با وسایل نقلیه عمومی از طریق پرداخت توسط کارت های اعتباری  پرداخت میگردد. هزینه پرداختی مواد غذایی در ترکیه تقزیبا با هزینه پرداختی در ایران برابر است.

    اقامت در ترکیه

    فارغ اتحصیلان دانشگاهی و نیروهای متخصص میتوانند برای مهاجرت به ترکیه از راه هایی از قبیل : خرید ملک در ترکیه ، اجاره ملک در ترکیه و و از طریق استخدام و ...  اقدام نمایند .  همچنین از طریق ازدواج و اقامت توریستی نیز میتوان برای اقامت در ترکیه اقدام نمود.

    نویسنده : legal-apply بازدید : 0 تاريخ : يکشنبه 1 بهمن 1396 ساعت: 20:20

    تحصیل در پرتغال

    در جنوب غربی اروپا کشور پرتغال قرار دارد  که دارای مرزآبی  با اسپانیا و از طرفی دیگر، اقیانوس اطلس  می باشد. پایتخت 
    این کشور، لیسبون است  . دین مردم پرتغال مسیحیت و مذهب  آن ها کاتولیک هستند. 
    سلالانه افراد زیادی به دلیل داشتن آب و هوای مناسب و  عضو بودن پرتغال در اتحادیه اروپا و و شرایط خاص این کشور متقاضی 
    مها جرت به پرتغال هستند و از طریق راه هایی از جمله پناهندگی، تحصیل ، ازدواج، خرید ملک ، سرمایه گذاری در این کشور و کار و... ، مهاجرت  می کنند . 

    مدارک مورد نیاز برای مهاجرت به اروپا به شرح ذیل میباشد:

    گواهی عدم سوء  پیشینه برای افراد بالای 16 سال  -پاسپورت معتبر برای همه اعضای خانواده – شناسنامه – عقدنامه -– برای 
    افراد بالای 18 سال نامه رسمی از دانشگاهی که فرد در آنجا  تحصیل رایگان در پرتغال ومدارکی که نشان دهد افراد بالای 18 سال متاهل 
    نیستند .برای مهاجرت به پرتغال تمامی این مدارک باید به تایید کنسولگری پرتغال برسند. 

    هزینه تحصیل 

    یکی از کشور هایی که هزینه تحصیل در پرتغال پایین میباشد کشور پرتغال است .به همین دلیل شرایط تحصیل در پرتغال متقاضیان بسیاری تحصیل در کشور
     پرتغال را انتخاب میکنند  . پذیرش دانشجو در پرتغال، منوط به اخذ و ارائه مدرک دیپلم است.متقاضیان ورود به مقطع کارشناسی 
    می توانند با ارائه این مدرک، برای ادامه تحصیل در دانشگاه اقدام نمایند . ادامه تحصیل در مقطع کارشناسی ارشد ادر دانشگاه 
    های پرتغال  نیز دو سال به طول می انجامد. پذیرش در مقطع دکتری مستلزم دفاع از رساله میباشد ومد  زمان تحصیلی ان 3تا 5
    سال است .
     
    بسیاری از افراد کشور پرتغال برای هرینه زندگی در کشور پرتغال انتخاب میکنند به این دلیل که قوانبن راحت تری برای اخذ اقامت دائم و زندگی و خرید ملک ارزانتر و هزینه زندگی منسب تر وجود دارد . این کشور دارای اب و هوای عالی  و غذاهای باکیفیت ، سواحل بکر و  زیبایی های منحصر به فرد است  که از مواردی هستند که مورد توجه  فرد متقاضی مهاجرت به پرتغال قرار میگیرند .  پایتخت این کشور لیسبون است که یکی از امن ترین و باکیفیت ترین شهرها برای زندگی میباشد ونرخ جرم و جنایت در این شهر بسیارپایین است .
     
     
    نویسنده : legal-apply بازدید : 0 تاريخ : يکشنبه 1 بهمن 1396 ساعت: 20:01

    ویزای تحصیلی پرتغال

    افراد به دلایل مختلف سالیانه به کشور پرتغال مهاجرت می کنند. این مهاجرت ممکن است به دلایل فعالیت های کاری، زندگی در پرتغال، فعالیت های تجاری و... باشد. اما یکی از این دلایل تحصیل در کشور پرتغال است. افرادی که قصد ادامه تحصیل به مدت طولانی در کشور پرتغال را دارند باید ویزای تحصیلی کشور پرتغال را کسب نمایند. این ویزا به انها امکان تحصیل در مدت طولانی در پرتغال را فراهم می کند. اما چگونگی دریافت ویزای تحصیلی را در ادامه برایتان توضیح خواهیم داد.

    ویزای تحصیلی کشور پرتغال

    افرادی که عضو اتحادیه ی اروپا هستند جهت تحصیل در کشور پرتغال نیازی به اخذ ویزا ندارند. اما دانشجویان خارج از اتحادیه ی اروپا من جمله دانش اموزان ایرانی جهت تحصیل در این کشور نیاز به ویزا دارند . هزینه ی اخذ ویزای تحصیلی پرتغال حدودا 170 یورو می باشد. این ویزا معمولا تا 2 یا 3 ماه اعتبار دارد.

    مدارک مورد نیاز جهت اخذ ویزا

    1. ارائه ی یک گذر نامه. این گذر نامه باید معتبر باشد و حداقل تا 2 یا 3 ماه اعتبار داشته و یک صفحه ی خالی داشته            باشد. 2. عکس 3 در 4 که برای حداکثر یک سال اخیر باشد. 3. همچین فرد باید دارای یک فتو کپی از تاییدیه ی یک نامه و یا برنامه ی سفر باشد. 4. مهم ترین و اصلی ترین مدرک ارائه ی یک بلیط معتبر به همراه مدارک شخصی فرد می باشد. 5. جهت اثبات توانایی مالی فرد می بایست دارای مدرک بوده تا نشان دهد از نظر مالی توانایی پرداخت هزینه های لازمه        را دارد. 6. ارائه ی یک بیمه درمانی به منظور پوشش درمانی. 7. توانایی پرداخت هزینه ی application fee به مبلغ 170 یورو. لازم به ذکر است که قبل از اقدام برای ویزای تحصیلی دانشجو می بایست از دانشگاه مربوطه یک پذیرش یه معنی اجازه ی تحصیل در ان دانشگاه را اخذ نماید تا بتواند ویزای تحصیلی را به نسبت هزینه ی زندگی در پرتغال کسب کند.

    نویسنده : legal-apply بازدید : 0 تاريخ : شنبه 30 دی 1396 ساعت: 19:47

    شهریه دانشگاه در ترکیه

    افرادی که به منظور تحصیل وارد کشور ترکیه می شوند معمولا در مقاطع دانشگاهی هستند و قصد ادامه تحصیل در ترکیه را دارند. کشور ترکیه کشوری با برترین دانشگاه ها و اساتید است و هزینه ای که افراد جهت ادامه تحصیل در ترکیه پرداخت می کنند معمولا از کشور های دیگر کم تر است. کیفیت اموزشی عالی در کشور ترکیه باعث شده است که سالیانه مهاجران زیادی از سایر کشور ها وارد این کشور شوند و ادامه ی تحصیل خود را در این کشور بگذرانند.

    هزینه های تحصیل در کشور ترکیه

    هزینه تحصیل در کشور ترکیه بستگی به خود فرد دارد. در کشور ترکیه مانند سایر کشور ها دانشگاه ها به دو دسته خصوصی و دولتی تقسیم می شوند. تحصیل در دانشگاه های دولتی کشور ترکیه بسیار کم هزینه تر از دانشگاه های خصوصی است و در هر ترم حدود300 دلار است. اما در صورتی که فرد قصد ادامه تحصیل در دانشگاه های خصوصی را داشته باشد می بایست مبلغی در حدود 1000 دلار به دانشگاه پرداخت کند.

    هزینه های تحصیل در مقطع کارشناسی

    شهریه دانشگاه های دولتی در کشور ترکیه برای افراد ترکیه ای 80 تا250 دلار است در حالی که این هزینه برای دانشجویان خارجی به طور میانگین بین 240 تا250 دلار است. تحصیل در دانشگاه هایی که به زبان انگلیسی تدریس می شوند برای افراد ترک زبان 150 تا500 و برای مهاجران خارجی 450 دلار است.

    هزینه ی تحصیل در مقطع کارشناسی ارشد و دکترا

    در دانشگاه های کشور ترکیه هزینه ای که برای افراد ترک زبان در دانشگاه هایی که به زبان ترکی تدریس می شوند 100 تا200 دلار و برای اتباع خارجی 450 تا1000دلار است. این هزینه در مقطع دکترا به زبان ترکی استانبولی 200 تا300 دلار برای افراد ترک زبان و برای دانشجویان خارجی مبلغی بین 600 تا900 دلار است. این مقطع اگر به زبان انگلیسی تدریس شود بین 5000 تا 20000 دلار است.

    نویسنده : legal-apply بازدید : 0 تاريخ : شنبه 30 دی 1396 ساعت: 19:24

    شهریه رشته های پزشکی در فرانسه

    یکی از کشور های محبوب برای مهاجرت تحصیلی به کشور فرانسه میباشد . دانشمندان و پزشکان این کشور از گذشته تا به امروز افتخارات بسیاری را در به دست آوردن جوایز نوبل و مقام های نخست در رشته های پزشکی را کسب نموذهاند.از جمله این دست آوردها کشف ژن سندرم ذاون ، واکسن هپاتیت ، پیوند کلیه کشف ویروس اچ آی وی و دها کشف مهم دیگر بوده است

    تحصیل در رشته های پزشکی

    تحصیل در رشته های پزشکی عمومی در کشور فرانسه 9 سال به طول می انجامد و دوره دندانپزشکی در کشور فرانسه 5تا 6 سال مییباشد. تحصیل در فرانسه در رشته های پزشکی در دو بخش دولتی و خصوصی امکانپذیر میباشد. هزینه تحصیل در فرانسه و در دانشگاه های فرانسه  و در دانشگاه های خصوصی در رشته های پزشکی بسیار بالا میباشد. به طوری که شهریه سالنه ای که دانشجویان رشته های پزشکی باید بپردازند در دانشگا اهی خصوصی در حدود450یورو خواهد بود و در برخی از دانشگا  اهی خصوصی این مبلغ تا 7000 یورو در سال متغیر است 

    .در فرانسه تعدادی دانشگاه دولتی وجود دارد که به علت هزینه های پایین و مقرون به صرفه ای که دارند طرفداران بسیاری برای تحصیل در رشت های پزشمی این دانشگاه وجود دارد از جمله این دانشگاه ها میتوان به تحصیل رشته پزشکی در دانشگاه علم وتکنولوژی فرانسه با شهریه سالانه 270یورو اشاره نمود همچنین سه دانشگاه مرکزی اکو دی ناتنز و دانشگاه دو ماین و موسسه گرنوبل از دانشجویان رشته های پزشکی خود سالانه شهریه ای در حدود 450، 500 و 1000 یورو دریافت می نمایند

    سه دانشگا ه فرانسه که از برترین دانشگا اهی پزشکی این کشور هستند 

     
    نویسنده : legal-apply بازدید : 0 تاريخ : شنبه 30 دی 1396 ساعت: 19:09

    شهریه دانشگاه در کانادا

    سالیانه افراد زیادی به کشور کانادا مهاجرت می کنند. این افراد هدف های متفاوتی برای مهاجرت به کانادا دارند. این افراد معمولا یا برای زندگی و یا برای تحصیل وارد این کشور می شوند. افرادی که کشور کانادا را برای ادامه تحصیل انتخاب می کنند باید بدانند ایا این کشور برای تحصیل مناسب است؟هزینه های تحصیل در این کانادا چقدر است؟در ادامه در متن به این قبیل سوالات پاسخ داده می شود. 

    هزینه ی تحصیل در کانادا

    برای اطلاع از هزینه ی زندگی در کشور کانادا باید به مقطع تحصیلی فرد، موسسه و یا دانشگاهی که فرد انتخاب می کند بستگی دارد. نوع دانشگاه و مدارس نیز مهم است در کانادا موسسات خصوصی و دولتی وجود دارد که هزینه ی تحصیل درکانادا و یا دانشگاه های دولتی کانادا ارزان تر از دانشگاه های خصوصی است. این هزینه در استان های مختلف متفاوت است مثلا هزینه ی تحصیل در استان اونتاریو بالاتر از استان های دیگر است. اما میزان این هزینه در استان کبک کمتر است. 

    هزینه ی تحصیل در دوره ی زبان 

    هزینه ی تحصیل در دوره ی زبان برای هر ترم که حدودا 4 ماه به طول می انجامد بین 5 تا6 دلار در ماه است. هزینه ی دوره های کالج  برای هر ترم 4 ماهه 7 دلار و این هزینه در دوره ی لیسانس بین 14.600 تا 17.7943 بنا بر گروه تحصیلی متغیر است. در دوره ی فوق لیسانس و دکتری  این هزینه بین 12.742 تا 16.460 دلار متفاوت است. تحصیل در کشور کانادا در مقایسه با کشور های استرالیا و نیوزلند بسیار پایین تر است. در این کشور می توانید با اخذ بورسیه ی تحصیلی هزینه های تحصیلی را کمتر کنید این بورسیه ها و کمک هزینه های تحصیلی در مقطع فوق لیسانس و دکتری معمولا وجود دارد. 

    هزینه ی تحصیل برای دانشجویان بین المللی در مقایسه با دیگر دانشجویان

    میانگین این شهریه ها برای دانشجویان بین المللی  بین 12000 تا20000دلار است. این هزینه برای دانشجویان کانادایی بین 3000تا5000 دلار در سال است. 

     

     

    نویسنده : legal-apply بازدید : 0 تاريخ : شنبه 30 دی 1396 ساعت: 17:53

    شهر های معروف استرالیا

    یکی از مهم ترین شهر های استرالیا شهر ملبورن است این شهر در سال1835 بنیان شده است. شهر ملبورن در گذشته هایی نه چندان دور بار ها به عنوان بهترین شهر جهان معرفی شده است. شهر ملبورن به دلیل داشتن دانشگاه های استرالیا پس از کشور های لندن، بوستون و توکیو به عنوان بالاترین شهر دانشگاهی جهان شناخته می شود. دانشگاه ملبورن،معروف ترین دانشگاه شهر ملبورن است. شهر ملبورن در زمینه ی ورزشی نیز معروف است و پایتخت ورزش استرالیا می باشد. 

    شهر ادلاید

    شهر ادلاید با عنوان پر جمعیت ترین شهر استرالیا در جنوب کشور واقع شده است. این شهر پرجمعیت در سال 1836 به عنوان محلی برای اسکان مهاجرانی که به این کشور می ایند بنا شده است. شهر ادلاید چندین بار جزو  ده شهر برتر دنیا معرفی شده است. جمعیتی که در این شهر زندگی می کنند حدودا1300000 نفر است. این شهر دارای 3 دانشگاه است که هر سه دانشگاه جزو دانشگاه های برتر جهان هستند. 

    بریزبین

    بریزبین شهر معروف و بزرگ دیگری در استرالیا است. این شهر پرچمعیت مرکز ایالت کویینزلند نیز معرفی شده است. بریزبین پس از شهر های ملبورن و سیدنی سومین شهر بزرگ و پرجمعیت استرالیاست که در سال 1824 تاسیس شده است. این شهر  نیز دارای جاذبه های گردشگری فراوانی است. 4 دانشگاه در این شهر وجود دارد که شامل کویینزلند،جیمزکوک،دانشگاه فنی کویینزلند و دانشگاه گرفیت است. 

    شهر پرت

    مرکز ایالت استرالیای غربی شهر پرت است که یکی دیگر از شهر های معروف در استرالیاست. این شهر با جمعیتی زیاد چهارمین شهر پر جمعیت استرالیاست که در سال 1829 بنیان گذاری شده است. این شهر به دلیل دارا بودن منابع گسترده ی طبیعی و سرعت در ساختار مناسب برای مهاجرت به استرالیا از پر سرعت ترین شهر های استرالیاست جشن روز ملی استرالیا در این شهر در برگذار می شود. 

     
    نویسنده : legal-apply بازدید : 0 تاريخ : شنبه 30 دی 1396 ساعت: 17:39
    اخبار و رسانه هاهنر و ادبیاترایانه و اینترنتعلم و فن آوریتجارت و اقتصاداندیشه و مذهبفوتو بلاگوبلاگ و وبلاگ نویسیفرهنگ و تاریخجامعه و سیاستورزشسرگرمی و طنزشخصیخانواده و زندگیسفر و توریسمفارسی زبان در دیگر کشورها