هزینه های زندگی در اتریش

ساخت وبلاگ

آخرین مطالب

امکانات وب

هزینه های زندگی در اتریش

  • هزینه اقامت در پانسیون با اتاق مستقل با امکانات متفاوت در حدود ۱۸۰ تا ۳۰۰ یورو می باشد .
  • هزینه خوراک کاملا بستگی به فرد دارد و در حدود ۲۰۰ تا ۳۵۰ یورو در ماه قابل پیش بینی است .
  • دانشجو به صورت پاره وقت دارای اجازه کار می باشد .
 

مدارک لازم برای ادامه تحصیل در اتریش

  • ترجمه رسمی مدرک دیپلم و ریز نمرات دیپلم
  • ترجمه رسمی مدرک پیش دانشگاهی و ریز نمرات پیش دانشگاهی
  • ترجمه رسمی مدرک لیسانس و ریز نمرات لیسانس
  • ترجمه رسمی کارت ملی و شناسنامه
  • ترجمه رسمی کارت پایان خدمت ویژه آقایان
  • اسکن و کپی صفحه اول پاسپورت و صفحاتی که دارای مهر است
  • نامه قبولی در کنکور
  • گواهی اشتغال به تحصیل در رشته مربوطه از دانشگاه
  • ۱۲ قطعه عکس رسمی پاسپورتی

لازم به ذکر است که ترجمه مدارک تحصیلی برای رشته های پزشکی رایگان در اتریش باید به تایید سفارت اتریش برسد.  

مدارک لازم برای اخذ ویزای اتریش

در خواست ویزا برای تحصیل در اتریش با دیپلم و لیسانس با توجه به شرایط تحصیل در اتریش باید شخصا ارائه شود. سفارت در صورت ناقص بودن مدارک از قبول درخواست روادید امتناع خواهد کرد. بررسی مدارک توسط سفارت معمولا ۲ تا ۳ ماه طول میکشد.  

  • سه نسخه فرم درخواست ویزا که میتوانید از سفارت تحویل بگیرید.
  • ۳ قطعه عکس جدید
  • گذرنامه با مدت اعتبار حداقل ۶ماه + ۲ سری کپی
  • شناسنامه + ۲سری کپی
  • گذرنامه و شناسنامه همسر + ۲سری کپی
  • گواهی عدم سوء پیشینه + ۲سری کپی
  • اصل و ۲سری کپی از پذیرش تحصیلی
  • اصل و ۲سری کپی از مدارک تحصیلی دبیرستان و پیش دانشگاهی
  • اصل یا کپی ترجمه مدارک تحصیلی با تایید سفارت اتریش
  • تعهد نامه مالی که مبلغ ۷۰۰۰یورو در حساب خود باید داشته باشید

 

اجاره خانه در اتریش

هزینه تحصیل در اتریش با این نرخ کاملا به شهر و منطقه مورد نظر وابسته است. به طور متوسط در وین این نرخ متناسب با متراژ خانه و به ازای هر ۱۰ متر مربع ۱۰۰ یورو است. به این معنا که آپارتمانی با متراژ ۴۰ متر مربع اجاره ای برابر با ۴۰۰ یورو در ماه خواهد داشت. این مبلغ کاملا خالص و بدون محاسبه شارژ آپارتمان, برق و گاز است. معمولا این مبلغ همانند تحصیل رایگان در اتریش و یا تحصیلات تکمیلی در اتریش، تا ۱۰۰ یورو , همچنان بدون محاسبه برق و گاز, محل افزایش دارد.  

کار دانشجویی در اتریش

شخصی که با ویزای تحصیلی اتریش در کشور برای تحصیل در اتریش اقامت دارد, اجازه کار در کشور اتریش را ندارد . به شرط درخواست کارفرما یا برای کارآموزی میتوان اجازه کار موقت یا نیمه وقت تا سقف حدودا ۳۴۰ یورو در ماه دربافت کرد.

براي اطلاعات بيشتر و مشاوره ي تحصيل در خارج از کشور به وبسايت لگال اپلاي مراجعه فرماييد
021-88288200
...
نویسنده : legal-apply بازدید : 19 تاريخ : شنبه 19 اسفند 1396 ساعت: 13:27

close
تبلیغات در اینترنت